Wat zijn de beste draadloze stofzuigers van Dyson?

0
322

De beste draadloze stofzuigers van Dyson hebben het schoonmaken van het huis opnieuw uitgevonden. Met zijn krachtige zuigkracht, innovatieve zakloze technologie en futuristisch ontwerp, gaf de V8 het startschot – eerdere Dyson draadloze stofzuigers waren geweldig voor hun tijd, maar nogal ondermaats, en we zijn nu toe aan de V15, die een laser bevat. Maar welke Dyson draadloze stofzuiger moet je vandaag de dag kopen? We raden de volgende exemplaren aan!

Dyson V7 Absolute 

Ondanks dat hij er bijna identiek uitziet aan de V8 is dit exemplaar toch wat minder krachtig. Alsnog is de V7 de beste goedkope Dyson draadloze stofzuiger. Een upgrade van een paar jaar geleden betekent dat hij nu wordt geleverd met meerdere reinigingskoppen en een zeer handige ‘reach under’-tool. Zoals de naam al aangeeft, kun je hiermee onder bedden, kasten, banken en alles met poten reiken door een buiggedeelte aan de hoofdzuigbuis toe te voegen. Ook het schoonmaken van een weekendtas wordt hiermee eenvoudiger.  Zuigkracht van de V7 is prima voor het reinigen van oppervlakken en harde vloeren, hoewel een maximaal vermogen van 100 AW een beetje slecht is voor diepere tapijten.

Dyson V15 Detect Absolute

Met de V15 Detect heeft Dyson een aantal belangrijke verbeteringen aangebracht in het vermogen en een laser toegevoegd om zijn nieuwste en beste vlaggenschip te creëren. Waar andere draadloze stofzuigers lange tijd alleen koplampen hadden om donkere gebieden te verlichten en te laten zien hoeveel stof daar ligt, gebruikt Dyson een laser om dezelfde taak uit te voeren – en de resultaten zijn ronduit fantastisch. Zelfs de donkerste vakjes van je dames tas kun je stofzuigen met behulp van deze laser! Dyson heeft bij deze stofzuiger echt aan alles gedacht. Het is het complete pakket en daardoor eigenlijk de beste draadloze stofzuiger ooit.

Dyson V8 Animal

We zijn grote fans van de Dyson V8 Absolute, maar deze is eigenlijk niet meer leverbaar – je kunt hem toch niet bij Dyson kopen. Dus onze topaanbeveling van de V8-familie is de V8 Animal uit 2020. Met meer kracht dan de V7, blijft hij het beste voor gebruik in de hand – afstoffen, gemorste vloeistoffen opruimen, je auto, jacht of privéjet stofzuigen – omdat hij zo veel kleiner en beter uitgebalanceerd is dan zijn krachtigere broers en zussen. Hij mag dan kleiner zijn, uiteraard past hij alsnog niet in een toilettas heren. Wel kan hij deze tas optimaal reinigen indien dit nodig is!

Dyson Omni-Glide

Er is maar één probleem met de Dyson Omni-Glide: hij was ongeveer 5 minuten na de eerste verkoop uitverkocht en is sindsdien zelden meer gezien. Dat is waarschijnlijk grotendeels te wijten aan de huidige, wijdverbreide problemen met microchips, materialen en verzending. Maar het kan ook een bewijs zijn van hoe uitstekend deze pittige kleine stofzuiger is. Gebruikt in rechtopstaande modus is het een absoluut genot, dankzij de gemotoriseerde Omnidirectionele dubbele rollerkop. Deze zweeft over de vloer moeiteloos rond obstakels, stoelpoten, huisdieren en meer. Als handheld betekent het lichte gewicht en het compacte ontwerp dat de draadloze stofzuiger aantoonbaar nog beter is.