Dyson Airstrait aanbieding | De beste Dyson aanbiedingen

Ben je op zoek naar een nieuwe technologie om je natte haar te stijlen zonder dat je deze beschadigd? Dan is de Dyson Airstrait aanbieding de juiste keuze. Het is namelijk de nieuwe technologie van Dyson waarbij je geen hete platen gebruikt en dus ook geen beschadigingen aan je haar krijgt van de warmte. Het is een totaal nieuwe manier om je haar te stylen in een handomdraai, zelfs als je nat haar hebt. De methode om van nat naar droog haar te gaan is uniek en je hebt ook nog een keer verschillende stylingstanden. Eigenlijk is het een stijltang en föhn in één. Je kan kiezen uit twee modellen, namelijk de Prussian/Blue of de Nickel/Copper. Beide modellen bezitten de Dyson Hyperdymium motor die tot 12 liter lucht per seconde kan verplaatsen. Deze krachtige motor zorgt ervoor dat je veel gebruiksgemak ervaart bij jouw haarroutine.

Bekijk Dyson Airstrait aanbiedingen bij:

Dyson Airstrait stijltang aanbiedingen bij Dyson.nl

Bekijk hier alle Dyson producten:

Dyson Airstrait: De ultieme styler

Bij de beste Dyson aanbiedingen vind je ook de Dyson Airstrait: de ultieme styler. Met deze nieuwe technologie van Dyson kan je jouw routine vergemakkelijken, verkorten en ook nog een keer voorkomen dat je haar beschadigd raakt door de hitte. Je kan jouw haar van zo uit de douche in een handomdraai stylen en klaar maken om de deur uit te gaan. De combinatie van drogen en stijlen vereenvoudigd je haarroutine enorm en dat maakt de Dyson Airstrait de ultieme styler. En met de krachtige Hyperdymium motor van Dyson ervaar je veel gebruiksgemak.dyson-airstrait-aanbieding

Wat is de Dyson Airstrait?

De Dyson Airstrait is eigenlijk een stijltang en föhn in één waarmee je van nat naar droog haar gaat in een handomdraai. In eerste instantie gebruik je de Airstrait als föhn om jouw handdoekdroge haar van nat naar droog te föhnen. Als het droog genoeg is dan gebruik je de Airstrait om jouw haar in een handomdraai te stijlen. Door de combinatie van de föhn en stijltang in één wordt jouw haarroutine aanzienlijk verkort. Je hebt dus ’s ochtends voordat je de deur uit gaat veel minder tijd nodig voor je haar en je houdt tijd over voor andere dingen, zoals je ontbijt of je kinderen. Je kan dus eigenlijk de Dyson Airstrait aanbieding niet laten voor wat het is vanwege zijn multifunctionele mogelijkheden.

Bekijk Dyson Airstrait aanbiedingen bij:

Dyson Airstrait stijltang bij Dyson.nl

Bekijk hier alle Dyson producten:

Hoe werkt de Dyson Airstrait?

De werking van de Dyson Airstrait is eigenlijk niet anders dan die van een föhn en een stijltang maar dan in één. Je houdt namelijk dezelfde haarroutine, maar je vergemakkelijkt hem en verkort hem ook. Je begint natuurlijk met het wassen van je haar en je droogt dit tot handdoek droog. Meer is echt niet nodig, want daar gaat de Dyson Airstrait zijn werk doen. Vervolgens ga je verder met de tweede stap het voorverwarmen van de haarwortels. Je kan deze stylingsstanden afzonderlijk regelen op de Airstrait. Als de haarwortels al wat droger zijn kan je doorgaan naar de derde stap: het stijlen van je haar. Ga sectie voor sectie je haar af om ervoor te zorgen dat je geen delen overslaat. Als je jouw gehele haar gestyled hebt en helemaal van nat naar droog bent gegaan met de föhn en stijltang dan kan je met een koude shot het afmaken en je haar fixeren. Op die manier blijft je haar langer stijl en is het minder afhankelijk van invloeden van buitenaf.

Al deze functies van de Dyson Airstrait worden uitgevoerd door gebruik te maken van zeer krachtige luchtstromingen van de Dyson Hyperdymium motor. Deze motor bestaat uit een waaier van 13 verschillende bladen en stuwt zo’n 12 liter per seconde aan lucht door het apparaat heen. Dit zorgt ervoor dat door de kracht en snelheid de machine krachtig genoeg is om niet alleen het haar droog te föhnen maar ook direct te stylen. En doordat je met lucht werkt kan je allerlei verschillende methoden van stylingen toepassen, zoals een natuurlijke look maar ook een blow out-look.

Dyson Airstrait functies

De Dyson Airstrait heeft verschillende functies die je kan gebruiken om jouw haarroutine gemakkelijker te maken en van nat naar droog haar te gaan maar ook verschillende stylingen te creëren. Je kan jouw handdoekdroge haar in een handomdraai drogen van nat naar droog. Maar je kan ook een touch op geven aan je al gedroogde haar zonder dat je je haar opnieuw hoeft te wassen.

Met de intuïtieve luchtstroom wordt automatisch de kracht aangepast naar wel of geen actieve modus. Op het moment dat er geen haar in de machine wordt geplaatst zal de Dyson Airstrait automatisch de krachtige luchtstroom uit zetten totdat hij haar detecteert. Hij gaat dan automatisch weer op volle kracht doen waar hij goed in is.

Met het LCD scherm kan je de luchtstroom zien maar ook de temperatuurinstellingen. Op die manier kan je je niet vergissen in de geselecteerde functie en hoef je niet te zoeken naar de juiste stand.

Je kan ook de Dyson Airstrait op het slotje zetten waardoor je jouw haar eenvoudig kan voordrogen. Hij blokkeert dan de droogarmen zodat ze niet kunnen bewegen. Op die manier kan je ook volume creëren bij de haarwortels zodat het haar niet plat naar beneden valt.

En als je de Dyson Airstrait niet gebruikt voor drie seconde, dan schakelt hij automatisch op pauze. Als je het apparaat weer beweegt dan gaat hij automatisch aan. Op die manier bespaar je energie, maar voorkom je ook dat hij onnodig slijt en aan blijft staan.

Waar is de Dyson Airstrait verkrijgbaar?

Als je op zoek gaat naar de Dyson Airstrait dan wil je natuurlijk niet te veel betalen. Bij de beste Dyson aanbiedingen kan je jouw nieuwe Dyson Airstrait tegen een scherpe prijs aanschaffen. Met je nieuwe aankoop kan je jouw natte haar in een handomdraai drogen met de föhn functie en direct stylen. Deze combinatie scheelt je een hoop tijd in je dagelijkse routine en je hebt in plaats van twee apparaten er maar één nodig. Ontzettend makkelijk dus. Een ander voordeel van de Dyson Airstrait is dat er geen gebruik gemaakt wordt van hete platen voor de stijltang, waardoor je voorkomt dat er schade aan je haar ontstaat door verhitting. Jouw beste Dyson Airstrait aanbiedingen vind je bij Coolblue, Mediamarkt of Bol.com.

Bekijk alle Dyson stofzuigers: Dyson V7, Dyson V8, Dyson V10, Dyson V11, Dyson V15, Dyson Big Ball, Dyson robotstofzuiger en Dyson V7 kruimeldief.

Bekijk alle Dyson ventilatoren, luchtkoelers en luchtfilters: Dyson AM06 ventilator, Dyson AM07 torenventilator, Dyson AM10 luchtbevochtiger, Dyson Pure Cool Me/Tafel/Toren en Dyson Pure Hot+Cool.

Bekijk alle overige Dyson producten: Dyson Airwrap Styler, Dyson Airstrait, Dyson Supersonic Föhn en Dyson Lightcycle LED lamp.

Bekijk alle Dyson aanbiedingen bij: Bol.com, Coolblue en MediaMarkt.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Dyson aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Dyson aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Dyson aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Dyson aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Dyson aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Dyson aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.