Dyson Airwrap aanbieding – korting en acties

Dyson heeft de wereld van het haarstylen opnieuw uitgevonden. Voor krullen. Voor golven. Voor meer souplesse. Voor zachtjes gedroogd haar. Vanaf nu heb je slechts één apparaat nodig: de innovatieve Airwrap Complete. De beste Dyson Airwrap aanbieding vind je bij Dysonaanbieding.nl.

Bekijk de beste Dyson Airwrap aanbiedingen:

Dyson Airwrap styler: Haar krullen, alleen door de lucht.

Dyson Airwrap Styler aanbiedingHet Coanda-effect trekt automatisch het haar aan en wikkelt het automatisch op, waarbij alleen lucht wordt gebruikt en geen extreme hitte. De lucht langs de golvende lokken maken glad alsof het nooit anders is geweest. De digitale motor V9 van DYSON maakt het mogelijk. De intelligente temperatuurregeling meet de temperatuur van de uittredende luchtstroom meer dan 40 keer per seconde en beschermt zo het haar tegen extreme hitteschade. Zo kun je je haar tegelijkertijd stylen en drogen met de Dyson Airwrap styler.

Dyson Airwrap Complete: Het Coanda-effect voor krullen

Er met de Dyson Airwrap styler wordt een continue luchtstroom rond de krul gecreëerd, waardoor het haar naar het oppervlak van de bevestigingen wordt getrokken en er volumineuze krullen en golven ontstaan zonder dat er extreme hitte wordt gebruikt.

Bekijk de beste Dyson Airwrap aanbiedingen:

Dyson Airwrap styler voor verschillende haartypes & gladde styling

De verschillende stylingaccessoires van de Dyson Airwrap Complete zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende haartypes. Het Coanda-effect trekt het haar naar de borstel toe en de lucht wordt verdeeld over de strengen, waardoor de techniek van een stylist wordt nagebootst. Dit werkt heel fijn als harde gladmakende borstel.

Onderdelen Dyson Airwrap Complete

• Airwrap haarstyler
• Vaste gladstrijkende borstel
• zachte gladstrijkende borstel
• ronde volume borstel
• 30 mm Airwrap™ krultangen met Airwrap™ krultangen
• 40 mm Airwrap™ krultangen met Airwrap™ krultangen
• Drooghulpstuk voor de stylingvoorbereiding
• opbergdoos
• antislipmat
Als je op zoek bent naar een multifunctionele kapper, dan is de Dyson Airwrap Complete een geweldige aankoop. Het beste van alles is dat het gemakkelijk is voor het haar en dat het een verscheidenheid aan stylingmogelijkheden biedt.

Dyson Airwrap Complete – een multigereedschap

Dyson Airwrap aanbiedingDe Airwrap Complete is een allrounder. Het transformeert je vers gewassen haar in een mooi kapsel in een korte tijd. Als het gaat om functies, is de Hairstyler optimaal gepositioneerd. Naast het innovatieve handstuk krijg je een praktische opbergdoos met de volgende inhoud:
• 2 krultangen van 30 mm elk – ze draaien één keer met de klok mee, één keer tegen de klok in en creëren volumineuze golven of krullen.
• 2 krultangen à 40 mm – ook deze draaien één keer met de klok mee, één keer tegen de klok in en creëren zachte golven of krullen.
• de stevige gladstrijkende borstel gaat kroes- en vliegende haren tegen; de stevige haren temmen weerbarstig en krullend haar
• de zachte, gladstrijkende borstel is bijzonder zacht voor de hoofdhuid en is daarom ideaal voor gevoelige huidtypes
• de ronde volumeborstel vormt je haar direct tijdens het drogen – optimaal als je snel weg moet
• het drooghulpstuk dient als haardroger en bereidt je haar voor op de volgende styling
In het handstuk zit een krachtige V9 motor. Het bereikt ongeveer 110.000 omwentelingen per minuut en droogt je haar zeer snel. De gegenereerde druk trekt de aanhechtingen van het haar aan. In principe hoef je de Dyson hairstyler slechts kort tegen de haarlok aan te houden – de Dyson Airwrap Complete doet de rest. Dankzij de slimme temperatuurregeling is er geen extreme hitte. De uitgaande luchtstroom wordt automatisch meerdere malen per seconde gemeten en geregeld tot onder de 150 graden °C. De luchtstroom wordt dan geregeld door de Dyson Airwrap Complete.

Dyson Airwrap aanbieding, waar voor je geld?

In de sociale netwerken is er een echte hype over de multistyler. Schoonheidsfans zijn enthousiast en delen hun getuigenissen enthousiast met hun volgelingen. De resulterende video’s spreken voor zich: de bediening lijkt super eenvoudig en het ontwerp wordt ook goed ontvangen. Maar één ding is duidelijk: Dyson heeft zijn Airwrap Complete niet ontworpen voor het kleine budget. Je moet ongeveer €500 voor de aankoop uitgeven – te veel voor de meeste van hen. Maar als je kijkt naar de omvang van de levering, wordt het ook duidelijk dat deze Hairstyler een allrounder is. Immers, haardrogers, krultangen en ionenborstels kosten ook individueel veel geld.

Conclusie Airwrap

Haarstyling professional zelf uitvoeren? Met de Dyson Airwrap Complete kom je er dicht bij. Het droogt je haar zachtjes en zet het om in tal van stijlen – of het nu glad, gekruld of gegolfd is. De uitrustingslijst is lang: het handstuk wordt geleverd met 8 innovatieve opzetstukken. Het aantal fans is enorm groot – helaas is de prijs dat ook. Hiervoor koop je echter een krachtige allrounder met toonaangevende technologie. Koop bij Dysonaanbieding.nl de beste aanbieding.

Dyson Airwrap Black Friday aanbieding

Ook dit jaar zijn er tijdens Black Friday weer de nodige Dyson aanbiedingen te vinden. Black Friday is traditioneel de dag waarop er enorm gestunt wordt met acties, kortingen en kortingscodes op elektronica producten. Dyson doet als bedrijf zijnde actief mee met Black Friday met als gevolg; hoge kortingen op vrijwel het gehele Dyson assortiment. Deze aanbiedingen vind je niet alleen op de officiele Dyson webshop, maar ook op bekende webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Sla je slag en profiteer van een Dyson Airwrap Black Friday aanbieding. Tijdens Black Friday laten we deze aanbiedingen bovenaan, in het aanbiedingen overzicht, zien.

Bekijk alle Dyson stofzuigers: Dyson V7, Dyson V8, Dyson V10, Dyson V11, Dyson V15, Dyson Big Ball, Dyson robotstofzuiger en Dyson V7 kruimeldief.

Bekijk alle Dyson ventilatoren, luchtkoelers en luchtfilters: Dyson AM06 ventilator, Dyson AM07 torenventilator, Dyson AM10 luchtbevochtiger, Dyson Pure Cool Me/Tafel/Toren en Dyson Pure Hot+Cool.

Bekijk alle overige Dyson producten: Dyson Airwrap Styler, Dyson Airstrait, Dyson Supersonic Föhn en Dyson Lightcycle LED lamp.

Bekijk alle Dyson aanbiedingen bij: Bol.com, Coolblue en MediaMarkt.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Dyson aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Dyson aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Dyson aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Dyson aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Dyson aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Dyson aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.