Dyson AM06 ventilator aanbieding – profiteer van korting

De AM06 Air Multiplier is een tafelventilator van Dyson. Het heeft een rotor loos ontwerp en genereert een luchtstroom met zijn ingebouwde technologie. Het werkt relatief stil en biedt nog steeds een constant hoge prestatie. Het is verkrijgbaar in wit, zwart of blauw. Profiteer van een Dyson AM06 ventilator aanbieding en pak die extra korting.

Dyson Summer Sale

Stofzuiger aanbiedingen

Hairstyling aanbiedingen

Luchtbehandeling aanbiedingen

Robotstofzuiger aanbiedingen

Huidige Dyson AM06 ventilator aanbiedingen:

Prestaties van de Dyson AM06 ventilator

Dyson AM06 aanbiedingDe prestatie van de Dyson AM06 tafelventilator is 24 Watt. Je kunt de stroomvoorziening in tien stappen aanpassen met de meegeleverde afstandsbediening. Doordat de luchtring eenvoudig kan worden gekanteld, kun je de luchtstraal naar wens instellen. Bovendien kun je de rotatie van de ventilator activeren met de afstandsbediening. Er is ook een slaaptimer, waarmee je een automatische uitschakeltijd kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld voor het slapengaan instellen hoeveel uur de AM06 nog moet draaien. Dankzij het rotorloze ontwerp is het reinigen zeer eenvoudig.
Als de temperatuur buiten stijgt, wordt de lucht binnenshuis ook snel als onaangenaam warm en benauwd ervaren. Maar ook zonder airconditioning – bijvoorbeeld met tafelventilatoren – zijn er oplossingen te vinden. Als ze er net zo stijlvol uitzien als de Dyson AM06 Air Multiplier, zou het geen probleem moeten zijn om de juiste plek in de woonkamer of op het bureau te vinden.

Huidige Dyson AM06 ventilator aanbiedingen:

Design Dyson AM06 tafelventilator

Dyson AM06 ventilator aanbiedingDe fabrikant staat bekend om zijn ventilatoren met een volwassen ontwerp, die natuurlijk niet alleen gewaardeerd worden om hun uiterlijk. Niet minder interessant is de technische uitrusting, die functies bevat zoals de gelijknamige Air Multiplier-technologie. Dit is gebaseerd op de opwekking van onderdruk en de aanzuiging van omgevingslucht om een gelijkmatige, krachtige luchtstroom te produceren. Om dit in de gewenste vorm uit te lijnen, wordt de luchtring naar wens gekanteld. De draaibeweging van de luchtring kan ook met een druk op de knop worden geactiveerd. Als de Dyson AM06 ventilator aanbieding vanaf een iets grotere afstand moet worden bediend, is het voldoende om de afstandsbediening te gebruiken, die toegang geeft tot 10 luchtstroominstellingen, de draaibeweging en een slaaptimer. Een magnetisch contact zorgt ervoor dat het handige bedieningselement niet verloren gaat, zodat het direct op het apparaat kan worden opgeslagen. De slaaptimer zorgt ervoor dat het apparaat na een vooraf ingestelde tijd van 15 minuten tot 9 uur automatisch wordt uitgeschakeld.

Werking Dyson AM06 ventilator

Het maximale luchtdebiet van het 1,83 kg lichte model is 370 liter per seconde. Hij werkt aangenaam stil – volgens Dyson zelfs tot 75% stiller dan zijn voorganger AM01. De redenen hiervoor liggen in de vermindering van de luchtturbulentie in het apparaat, de verbetering van de luchtkanalen en de installatie van de Helmholtz-resonator, die het achtergrondgeluid van de motor zou moeten tegenhouden. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over het daaruit voortvloeiende prestatieverlies. Zij kunnen zich ook verheugen op een lager energieverbruik, omdat de motor in dit geval met een lager toerental werkt. Terwijl het stroomverbruik van het vorige model nog 40 Watt bedroeg, is het nu nog maar 24 Watt. Het feit dat Dyson AM06 ventilator aanbieding deze twee punten combineert in een aantrekkelijk design laat een goede indruk achter. De kritiek is echter luidruchtig over de hoge prijs, want de Dyson AM06 aanbieding is zonder twijfel ook in monetaire zin een van de high-end varianten onder de tafelventilatoren. De 55 cm hoge en 30 cm brede producten scoren opnieuw op het gebied van handling. Reinigen van de Dyson AM06 ventilator aanbieding is geen probleem dankzij het ontbrekende rooster of ventilatorwiel, en het puristische ontwerp verhoogt ook de veiligheid. Wat ook erg fijn is, is dat je in de warme zomermaanden gewoon de sleeptimer aan kunt zetten. Dan kun je in slaap vallen als het nog koel is binnen, en om niet de hele nacht in de kou te zitten, kan je instellen dat hij automatisch uit gaat.

Conclusie Dyson AM06 ventilator

Stijlvol, comfortabel en krachtig, Dyson presenteert zijn Dyson AM06 tafelventilator met luchtversterkertechnologie en is snel te overtuigen. Dit vereist echter een diepe greep in de portemonnee. Zelfs met de laagste standen wordt het al heerlijk koel in huis. Om een verfrissend briesje te creëren kies je gemakkelijk voor de hoogste standen van het apparaat. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kun je vanaf de bank de ventilator instellen.

Dyson AM06 ventilator Black Friday aanbieding

Ook dit jaar zijn er tijdens Black Friday weer de nodige Dyson aanbiedingen te vinden. Black Friday is traditioneel de dag waarop er enorm gestunt wordt met acties, kortingen en kortingscodes op elektronica producten. Dyson doet als bedrijf zijnde actief mee met Black Friday met als gevolg; hoge kortingen op vrijwel het gehele Dyson assortiment. Deze aanbiedingen vind je niet alleen op de officiele Dyson webshop, maar ook op bekende webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Sla je slag en profiteer van een Dyson AM06 ventilator Black Friday aanbieding. Tijdens Black Friday laten we deze aanbiedingen bovenaan, in het aanbiedingen overzicht, zien. Ook bieden we op onze site snoerloze stofzuigers en lampen van Dyson aan. De echte koopjesjagers maken gebruik van de Black Friday aanbiedingen!

Bekijk alle Dyson stofzuigers: Dyson V7, Dyson V8, Dyson V10, Dyson V11, Dyson V15, Dyson Big Ball, Dyson robotstofzuiger en Dyson V7 kruimeldief.

Bekijk alle Dyson ventilatoren, luchtkoelers en luchtfilters: Dyson AM06 ventilator, Dyson AM07 torenventilator, Dyson AM10 luchtbevochtiger, Dyson Pure Cool Me/Tafel/Toren en Dyson Pure Hot+Cool.

Bekijk alle overige Dyson producten: Dyson Airwrap Styler, Dyson Airstrait, Dyson Supersonic Föhn en Dyson Lightcycle LED lamp.

Bekijk alle Dyson aanbiedingen bij: Bol.com, Coolblue en MediaMarkt.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Dyson aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Dyson aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Dyson aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Dyson aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Dyson aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Dyson aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.