Dyson AM07 torenventilator aanbieding – Hoge kortingen

Naast de AM08 is de Dyson AM07 torenventilator de tweede standventilator uit de Cool-serie van het Britse bedrijf. Zoals alle ventilatoren uit de Dyson-serie heeft de AM07 geen rotorblad nodig. In plaats daarvan zuigt een motor in de bodem de lucht aan en transporteert deze naar boven, waar hij via een luchtring naar buiten komt. Moderne technologie heeft echter zijn prijs. Profiteer daarom van een Dyson AM07 torenventilator aanbieding.

Dyson Summer Sale

Stofzuiger aanbiedingen

Hairstyling aanbiedingen

Luchtbehandeling aanbiedingen

Robotstofzuiger aanbiedingen

Huidige Dyson AM07 ventilator aanbiedingen:

Inbedrijfstelling en behandeling Dyson AM07 torenventilator

Dyson AM07 aanbiedingHet ontwerp van de Dyson AM07 is eenvoudig. De ovale, langgerekte luchtring zit op de basis. Heldere, bijna koele vormen domineren. Dit geeft het apparaat een elegante uitstraling en maakt een goede indruk in de woonkamer en slaapkamer. De ventilator bestaat bijna uitsluitend uit kunststof. Het apparaat is echter zeer licht en kan gemakkelijk worden getransporteerd.

De montage is uiterst eenvoudig. De gebruiker hoeft slechts drie delen via een draaimechanisme aan te sluiten. De 22 centimeter hoge voet is bevestigd aan de standaard. De 79 centimeter hoge luchtring wordt bovenop gekroond. In tegenstelling tot de Dyson AM08 mist de standaard een metalen voering. In plaats daarvan wordt het gestabiliseerd door een kunststof gaas. Het apparaat is gemakkelijk bestand tegen lichtere schokken. Maar als je per ongeluk de ventilator harder raakt, moet je een val verwachten. Dyson heeft de betreffende gebieden gemarkeerd met lijmmarkeringen, zodat de inbedrijfstelling geen problemen oplevert. Na enkele pogingen zijn deze echter niet meer nodig en kunnen ze zonder aarzeling worden verwijderd, zodat ze het algemene uiterlijk niet aantasten. Dankzij het ontbreken van een rotorblad is de reiniging van de Dyson AM07 ventilator aanbieding eenvoudig.

Huidige Dyson AM07 ventilator aanbiedingen:

Bediening Dyson AM07 tafelventilator

Dyson AM07 ventilator aanbiedingDe Dyson AM07 torenventilator kan alleen via de compacte afstandsbediening worden bediend. Alleen de aan/uit-knop bevindt zich op het apparaat zelf. De besturingseenheid heeft zes knoppen. Naast de aan/uit-knop is er een knop om de rotatie te starten. Twee knoppen zijn voorzien voor de sterkte van de luchtstroom. Dit kan traploos worden verhoogd. Twee andere knoppen van de Dyson AM07 torenventilator programmeren de slaaptimer. Hier schakelt de ventilator na maximaal negen uur naar de slaapstand. De ingreep is heel eenvoudig en kan in een handomdraai worden geleerd. De afstandsbediening moet echter altijd op de onderkant van het apparaat gericht zijn. In ruil daarvoor scoort hij met een groot zendbereik. De ventilator kan zelfs vanaf een afstand van 10 meter worden bediend. Praktisch: Als de afstandsbediening niet in gebruik is, kan deze met een magneet aan de bovenkant van de luchtring worden bevestigd.

Werking en volume Dyson AM07 ventilator

Zoals reeds vermeld, heeft de Dyson AM07 ventilator aanbieding geen rotorblad nodig. De lucht wordt door een motor in de bodem aangezogen en naar de luchtring getransporteerd. Door de smalle gleuf wordt de lucht versneld en verlaat deze gelijkmatig en met hoge snelheid. De stroom wordt over de vleugelvormige helling geleid. Hierdoor ontstaat onderdruk en wordt de omgevingslucht aangezogen. Dyson noemt deze luchtversterkertechnologie. In tegenstelling tot veel andere ventilatoren koelt de Dyson AM07 torenventilator, ook al is hij niet direct op de gebruiker gericht. Deze staande ventilator gebruikt omringende lucht voor een krachtige luchtstroom. Dat merk je zeker op de hoogste standen. Op het hoogste niveau blaast de Dyson AM07 torenventilator aanbieding goed. Hier heeft het apparaat het voordeel dat de twee zijden dicht bij elkaar liggen en elkaars luchtstroom versterken. Het resultaat is nog steeds voelbaar op een afstand van vijf tot zes meter.
Het volume van de Dyson AM07 torenventilator is binnen een aanvaardbaar bereik. Op het hoogste niveau maakt het apparaat met bijna 70 decibel veel lawaai, maar dit mag alleen in uitzonderlijke gevallen worden gebruikt. Op niveau 5 daalt het volume al tot 50 decibel. Op niveau 1 is het apparaat met 40 decibel bijna niet meer hoorbaar.

Veiligheid en reiniging Dyson AM07 ventilator

Door het ontbrekende rotorblad scoort de Dyson AM07 torenventilator met een hoog veiligheidsniveau. Zo bezorgd dat ouders niet bang hoeven te zijn dat hun kinderen hun vingers in het rotorblad zullen steken. Bovendien kan het apparaat probleemloos worden gereinigd. Met gemeenschappelijke ventilatoren kost het ontstoffen van het rooster veel tijd. De gladde oppervlakken van de Dyson Cool zijn veel gemakkelijker te reinigen.

Conclusie Dyson AM07 ventilator aanbieding

De Dyson AM07 torenventilator aanbieding zorgt voor koele lucht en is dankzij het moderne design ook een echt visueel hoogtepunt. Hoewel klanten bij de aanschaf van het model wat dieper in hun zak moeten graven, krijgen ze een krachtig apparaat dat stil en eenvoudig te bedienen is.

Dyson AM07 torenventilator Black Friday aanbieding

Ook dit jaar zijn er tijdens Black Friday weer de nodige Dyson aanbiedingen te vinden. Black Friday is traditioneel de dag waarop er enorm gestunt wordt met acties, kortingen en kortingscodes op elektronica producten. Dyson doet als bedrijf zijnde actief mee met Black Friday met als gevolg; hoge kortingen op vrijwel het gehele Dyson assortiment. Deze aanbiedingen vind je niet alleen op de officiele Dyson webshop, maar ook op bekende webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Sla je slag en profiteer van een Dyson AM07 Black Friday aanbieding. Tijdens Black Friday laten we deze aanbiedingen bovenaan, op onze website in het aanbiedingen overzicht, zien. Dus ook voor een Dyson AM07 aanbieding of Dyson torenventilator aanbieding, is Black Friday zeker een goede dag om op onze site op aanbiedingen te jagen! Ook bieden we snoerloze stofzuigers aan om mee schoon te maken!

Bekijk alle Dyson stofzuigers: Dyson V7, Dyson V8, Dyson V10, Dyson V11, Dyson V15, Dyson Big Ball, Dyson robotstofzuiger en Dyson V7 kruimeldief.

Bekijk alle Dyson ventilatoren, luchtkoelers en luchtfilters: Dyson AM06 ventilator, Dyson AM07 torenventilator, Dyson AM10 luchtbevochtiger, Dyson Pure Cool Me/Tafel/Toren en Dyson Pure Hot+Cool.

Bekijk alle overige Dyson producten: Dyson Airwrap Styler, Dyson Airstrait, Dyson Supersonic Föhn en Dyson Lightcycle LED lamp.

Bekijk alle Dyson aanbiedingen bij: Bol.com, Coolblue en MediaMarkt.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Dyson aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Dyson aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Dyson aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Dyson aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Dyson aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Dyson aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.