Dyson AM10 luchtbevochtiger aanbieding

In de winter is de lucht in veel kamers droog door de warmte van de verwarming. Je lichaam reageert met jeuk, geïrriteerde ogen en dof haar? Dan kan de Dyson AM 10 luchtbevochtiger helpen. Het blijft hygiënisch, zelfregulerend en verdeelt de bevochtigde lucht gelijkmatig over grote ruimtes. Profiteer van een Dyson AM10 aanbieding en profiteer van korting. Met de Dyson AM10 aanbieding zorg je ervoor dan 99,9% van de bacteriën uit het water worden gehaald en vervolgens de gewenste luchtvochtigheid creëert.

Dyson Summer Sale

Stofzuiger aanbiedingen

Hairstyling aanbiedingen

Luchtbehandeling aanbiedingen

Robotstofzuiger aanbiedingen

Huidige Dyson AM10 luchtbevochtiger aanbiedingen:

Uitrusting afstandsbediening Dyson AM10 luchtbevochtiger

Dyson AM10 aanbiedingMet de Ultraviolet Cleanse technologie wordt het gevulde water in de tank gereinigd van 99,9% van alle bacteriën voordat het als een fijne nevel in je huis wordt vrijgegeven. Dit maakt deze luchtbevochtiger ook geschikt voor mensen met een gevoelig immuunsysteem of tijdens het koude seizoen. Door het meten van temperatuur en vochtigheid regelt de Dyson AM 10 automatisch de hoeveelheid watermist die hij uitzendt. Zo hoef je zelf niets aan te passen en heb je toch altijd een optimaal ruimteklimaat.
Droge binnenlucht is vooral voor de ogen en de slijmvliezen onaangenaam. Dit is goed merkbaar tijdens de verwarmingsperiode in de winter. In eerste instantie hielpen de waterreservoirs op de kachel om het ruimteklimaat fris te houden. Je kunt ook een Dyson AM10 luchtbevochtiger aanbieding kopen.

Huidige Dyson AM10 luchtbevochtiger aanbiedingen:

Dyson AM10 luchtbevochtiger onderdelen

Dyson AM10 luchtbevochtiger aanbiedingDe Dyson AM10 luchtbevochtiger aanbieding wordt geleverd in een reeds voor zich sprekende doos die in één oogopslag de essentiële functies biedt. Het apparaat maakt indruk, ziet er heel stijlvol uit en hoeft zich niet te verbergen. Het elliptische lichaam heeft geen rotorbladen nodig, waardoor het een echte blikvanger is. De kern van het apparaat bestaat uit drie hoofdcomponenten, plus de afstandsbediening en de stroomvoorziening. De watertank is gevuld met gewoon leidingwater, gedestilleerd water kan natuurlijk ook als alternatief worden gebruikt. Nadat de onderdelen in elkaar waren gestoken en de netstekker een plaats in het stopcontact zit, gaan de instellingen verder. Hiervoor wordt de meegeleverde afstandsbediening gebruikt, die magnetisch is en rechtstreeks op het apparaat kleeft. De afstandsbediening mag niet verloren gaan, want de Dyson AM10 luchtbevochtiger kan alleen bediend worden met de afstandsbediening. Eigenlijk heeft dit apparaat een dubbele functie, het hele jaar door. Zorg voor verkoeling in de zomer en kom van droge lucht af in de winter. Deze luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de exacte hoeveelheid vocht berekend wordt.

Het instellen van de Dyson AM10 luchtbevochtiger

De luchtstroom kan op afstand worden geregeld en de luchtvochtigheid kan tot 70 procent worden verhoogd. De rest van de Dyson AM10 luchtbevochtiger wordt geregeld door de klimaatregeling, die de fijn vernevelde nevel doseert volgens de omgevingscondities. De luchtbevochtiger is dan actief totdat de gewenste waarden zijn bereikt of de tank leeg is. Metingen met de hygrometer hebben aangetoond dat het apparaat goed werkt met de standaardinstellingen. Daarnaast kun je echter ook gebruik maken van de automatische functie. Hierdoor is een luchtvochtigheid mogelijk die is aangepast aan de kamertemperatuur tussen 40 en 60 procent. De instelmogelijkheden zijn beperkt, in principe zitten er veel franjes in een eenvoudig apparaat als een luchtbevochtiger. Als de Dyson AM10 luchtbevochtiger aanbieding wordt opgestart, ontsnapt er een tamelijk koele mist, die zich gelijkmatig over de ruimte verspreidt. Het geheel werkt niet alleen goed in kleinere ruimtes, maar ook in grotere ruimtes, zoals bijvoorbeeld een kantoor. Al na een uur gebruik voelde het kamerklimaat al meer ontspannen voor de ogen. De hitte gaf niet langer het gevoel dat alles langzaam uitdroogde.

Dyson AM10 luchtbevochtiger met afstandsbediening

Praktisch gezien kan de Dyson AM10 luchtbevochtiger ook gebruikt worden als ventilator tijdens het ventilatorgebruik in de zomer. Hiervoor zijn tien stappen beschikbaar. In de lagere etappes is het achtergrondgeluid nauwelijks waarneembaar, zodat het apparaat ook ’s nachts kan worden gebruikt. De watertank heeft een inhoud van drie liter, die, afhankelijk van het gebruik, na maximaal enkele uren alle liters zijn, maar volgens de fabrikant na 18 uur. Als de ruimte voor het eerst wordt behandeld, is een overeenkomstige hoeveelheid water nodig totdat het ruimteklimaat op een bepaald niveau wordt gebracht. Als alles na verloop van tijd afvlakt, daalt ook het waterverbruik. Dit heeft op zijn beurt een positief effect op het elektriciteitsverbruik. Op het hoogste niveau en met bevochtiging neemt de Dyson AM10 luchtbevochtiger maximaal 55 Watt in beslag. In de ventilatormodus is, afhankelijk van het niveau, tussen de 15 en 40 watt nodig.

Dyson AM10 luchtbevochtiger aanbieding

Met de Dyson AM10 luchtbevochtiger heeft Dyson een chique apparaat ontworpen dat goed werk levert. De Dyson AM10 luchtbevochtiger heeft na het instellen weinig aandacht nodig, omdat hij zichzelf uitschakelt en automatisch de ruimtecondities meet en de mistuitstoot automatisch aanpast. Dit zorgt er ook voor dat de luchtvochtigheid op een vrij constant niveau blijft. Het aantrekkelijke design, de eenvoudige bediening en de uitgebreide automatisering maken van de AM10 luchtbevochtiger een praktisch hulpmiddel voor dagelijks gebruik dat de ruimte snel en gelijkmatig bevochtigt dankzij de Air Multiplier-technologie. In de zomer fungeert de luchtbevochtiger ook als ruimtekoeler en is ook nuttig op warme zomerdagen. Als je echter lang van je luchtbevochtiger wilt genieten, moet je ook de reinigingsinstructies volgen. Dit omvat het wekelijks wassen en één keer per maand ontkalken. De gepatenteerde air multiplier technologie zorgt ervoor een krachtige luchtbevochtiger en ventilator waardoor een krachtige luchtstroom voor een comfortabelere omgeving ontstaat.

Dyson AM10 luchtbevochtiger Black Friday aanbieding

Ook dit jaar zijn er tijdens Black Friday weer de nodige Dyson aanbiedingen te vinden. Black Friday is traditioneel de dag waarop er enorm gestunt wordt met acties, kortingen en kortingscodes op elektronica producten. Dyson doet als bedrijf zijnde actief mee met Black Friday met als gevolg; hoge kortingen op vrijwel het gehele Dyson assortiment. Deze aanbiedingen vind je niet alleen op de officiele Dyson webshop, maar ook op bekende webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Sla je slag en profiteer van een Dyson AM10 Black Friday aanbieding. Tijdens Black Friday laten we deze aanbiedingen bovenaan, in het aanbiedingen overzicht op onze website, zien.

Bekijk alle Dyson stofzuigers: Dyson V7, Dyson V8, Dyson V10, Dyson V11, Dyson V15, Dyson Big Ball, Dyson robotstofzuiger en Dyson V7 kruimeldief.

Bekijk alle Dyson ventilatoren, luchtkoelers en luchtfilters: Dyson AM06 ventilator, Dyson AM07 torenventilator, Dyson AM10 luchtbevochtiger, Dyson Pure Cool Me/Tafel/Toren en Dyson Pure Hot+Cool.

Bekijk alle overige Dyson producten: Dyson Airwrap Styler, Dyson Airstrait, Dyson Supersonic Föhn en Dyson Lightcycle LED lamp.

Bekijk alle Dyson aanbiedingen bij: Bol.com, Coolblue en MediaMarkt.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Dyson aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Dyson aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Dyson aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Dyson aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Dyson aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Dyson aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.