Dyson Lightcycle aanbieding – profiteer van korting

Met de Dyson Lightcycle belooft de fabrikant Dyson de meest precieze lichtsturing tot nu toe: de smart lamp kan via een eigen app met de meest uiteenlopende gegevens worden gevoed, van een persoonlijk gebruiksprofiel tot het tijdstip van de dagbepaling aan de hand van GPS-coördinaten tot het invoeren van de eigen leeftijd, om de verlichting aan te passen aan de veranderende kijkgewoonten. Heb je goed helder licht nodig op ieder tijdstip van de dag, dan krijg je met de lightcycle taaklamp precies het juiste licht. De Dyson Lightcycle verlichting is gevuld met dure technologie. Maar je betaalt er ook een typisch hoge Dyson prijs voor. Profiteer daarom van een Dyson Lightcycle aanbieding op onze website.

Bekijk de beste Dyson Lightcycle aanbiedingen:

Voordelen Dyson Lightcycle

• Sterke helderheid
• Fijne afstelling van het licht mogelijk
• Diverse schakelklokken

Nadelen Dyson Lightcycle

• Hoge prijs

Dyson Lightcycle lamp: krachtige LED’s met speciale koeling

Dyson Lightcycle LED lamp aanbiedingFabrikant Dyson heeft het ontwerp voor de Lightcycle verlichting overgenomen van zijn CSYS-werkplekarmatuur: een industrieel functionele structuur zonder juwelen. Het mechanisme waarmee de armatuur vloeiend over drie assen kan worden bewogen is openlijk zichtbaar. Het beweegbare trekkrachtgewicht is bevestigd aan de verticale steun, de horizontale steun loopt op onbedekte rollen en het roterende element aan de basis is ook duidelijk zichtbaar. In het tijdperk van volledig geglazuurde huiselektronica is dit zeker een kwestie van smaak. De Dyson Lightcycle verlichting lijkt meer op een meetinstrument uit het laboratorium dan op een woninginrichting.

Bekijk de beste Dyson Lightcycle aanbiedingen:

Dit is natuurlijk de bedoeling, want fabrikant Dyson wil duidelijk maken dat de Lightcycle verlichting een precisie-instrument is. De dure werkpleklamp moet voor perfect licht zorgen en dankzij de “Heat Pipe”-koelingstechnologie met vacuümdichte koperen buis voor een volledige 60 jaar – zo lang moet de lichtkwaliteit van de drie LED’s voor warm licht en drie LED’s voor koel licht gelijk blijven. De belofte is: in plaats van toeters en bellen en een gepolijste behuizing ligt de focus uitsluitend op techniek. Dat zie je terug in de 1.000 lux en de high-tech onderdelen die deel uitmaken van deze lamp die is bedacht door Jake Dyson.

Dyson Lightcycle – slimme led lamp

Dyson Lightcycle aanbiedingPerfect gemengd licht voor alle vereisten. De belangrijkste focus ligt op de kenmerken van de slimme armatuur bij de Dyson Lightcycle. Gedetailleerde besturing vindt plaats via de app, maar er zijn ook verschillende bedieningselementen op het apparaat zelf. De montage van de armatuur is eenvoudig: de voet wordt op de verticale steun geschroefd, de horizontale steun wordt tussen de rollen geplaatst. De voeding wordt geleverd door de meegeleverde voedingseenheid. In de verticale steun is ook een USB-C-interface geïnstalleerd, zodat de armatuur als oplaadstation voor mobiele apparaten kan worden gebruikt.

Aan de bovenzijde van het armatuurelement bevinden zich naast de aan/uit-schakelaar twee aanraakgevoelige bedieningselementen voor het traploos dimmen van het licht en het instellen van de kleurtemperatuur. Aan de onderzijde naast de LED bevinden zich drie knoppen: Toets één schakelt de automatische aanpassing van het licht aan de omgevingshelderheid aan en uit. Knop twee activeert de infrarood-bewegingssensor, die het licht inschakelt als er iemand in de buurt is. Knop drie regelt de locatiesynchronisatie, dus het werkt alleen met de app.

In zijn basisfuncties biedt de Dyson Lightcycle al veel keuze: De kleurtemperatuurschaal varieert van 2700 Kelvin voor extra warm licht tot 6500 Kelvin voor koud licht. De lichtsterkte varieert van 100 tot 1000 lux. De reflector van de diep verzonken LED-armatuur zorgt enerzijds voor een gelijkmatige lichtverspreiding en voorkomt tegelijkertijd verblinding van de gebruiker. In feite is er niets mis met de helderheid en de lichtkegel. De Dyson Lightcycle ziet er niet mooi uit, maar het licht is geweldig.

Dyson Lightcycle aanbieding: de slimme armatuur berekent het ideale licht.

Maar de enige manier om echt aan de slag te gaan is met de Dyson app, die gevoed kan worden met meer of minder voor de hand liggende informatie. Als de app op het mobiele apparaat is geïnstalleerd en via Bluetooth met de Dyson Lightcycle is verbonden, kunnen de toetsen ook radiografisch worden bediend. Koop bij Dysonaanbieding.nl de beste Dyson Lightcycle aanbieding en profiteer daarmee van mooie korting!

Dyson Lightcycle Black Friday aanbieding

Ook dit jaar zijn er tijdens Black Friday weer de nodige Dyson aanbiedingen te vinden. Black Friday is traditioneel de dag waarop er enorm gestunt wordt met acties, kortingen en kortingscodes op elektronica producten. Dyson doet als bedrijf zijnde actief mee met Black Friday met als gevolg; hoge kortingen op vrijwel het gehele Dyson assortiment. Deze aanbiedingen vind je niet alleen op de officiele Dyson webshop, maar ook op bekende webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Sla je slag en profiteer van een Dyson Lightcycle Black Friday aanbieding. Tijdens Black Friday laten we deze aanbiedingen bovenaan, in het aanbiedingen overzicht, zien. Andere aanbiedingen die je daar tegen zult komen zijn bijvoorbeeld de snoerloze stofzuigers.

Bekijk alle Dyson stofzuigers: Dyson V7, Dyson V8, Dyson V10, Dyson V11, Dyson V15, Dyson Big Ball, Dyson robotstofzuiger en Dyson V7 kruimeldief.

Bekijk alle Dyson ventilatoren, luchtkoelers en luchtfilters: Dyson AM06 ventilator, Dyson AM07 torenventilator, Dyson AM10 luchtbevochtiger, Dyson Pure Cool Me/Tafel/Toren en Dyson Pure Hot+Cool.

Bekijk alle overige Dyson producten: Dyson Airwrap Styler, Dyson Airstrait, Dyson Supersonic Föhn en Dyson Lightcycle LED lamp.

Bekijk alle Dyson aanbiedingen bij: Bol.com, Coolblue en MediaMarkt.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Dyson aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Dyson aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Dyson aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Dyson aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Dyson aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Dyson aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.