Dyson Pure Cool aanbieding – profiteer van korting

De Dyson Pure Cool aanbieding trekt op het eerste gezicht de aandacht met een ongewoon design. Het model ziet er niet eens uit als een klassieke luchtbevochtiger. In plaats daarvan vertrouwt de fabrikant op een bijzonder modern, bijna futuristisch ontwerp, zoals het geval is met andere producten van het bedrijf. Dit betekent dat de Dyson Pure Cool torenmodel vaak zelfs geschikt is als stijlvol decoratief object. Bekijk hieronder de beste Dyson Pure Cool aanbieding per winkel.

Huidige Dyson Pure Cool aanbiedingen:

Wat kan de Dyson Pure Cool tafelmodel doen?

Technisch gezien heeft het ook veel te bieden. Een bijzonderheid is de hygiënische manier om de lucht te bevochtigen. Het apparaat verstuift niet alleen water, maar behandelt het ook 3 minuten van tevoren met UV-licht. Zo wordt volgens de fabrikant tot 99,9% van alle bacteriën in het water gedood. Een keramische schijf vernevelt het water daarna tot de kleinste deeltjes. Bij een sterke luchtstroom wordt de fijne mist achteraf in de ruimte verspreid, waarbij de fabrikant een hoog bereik belooft. Naast luchtbevochtiging is ook een zuivere ventilatorwerking mogelijk. Je kunt dit bij de Dyson Pure Cool torenmodel in 10 stappen aanpassen.

Dyson Pure Cool Me ventilator aanbieding

Het futuristisch ontworpen apparaat draagt de productbelofte al in zijn naam.
Puur = “zuiver”
Cool = “koel”.
De Pure Cool is een ventilator die – in tegenstelling tot zijn collega’s – bacteriën, stuifmeel, mijten en stofkorrels niet roert en zorgvuldig verdeelt met de koele lucht in de kamer. In plaats daarvan zuigt het de lucht aan en filtert het alles wat niet goed voor ons is uit de lucht met zijn actief koolgranulaat.Het apparaat reinigt de lucht en zorgt op deze manier voor schone lucht.

Dit zijn allergenen en vervuilende stoffen van minstens 0,1 micrometer groot (ook “Mü” genoemd). Een micrometer is de 6e negatieve potentie van een meter. Het moet daarom zeer klein zijn om niet ontdekt te worden. Naast deze vervuilende stoffen filtert de Dyson Pure Cool aanbieding ook geuren en potentieel schadelijke gassen uit de lucht, zoals verfdampen. De Dyson Pure Cool aanbieding is echt een mooi apparaat en het ontwerp past prachtig in de omgeving.

Huidige Dyson Pure Cool aanbiedingen:

Hoe gebruiken we het Dyson Pure Cool torenmodel?

Onze slaapkamer is een plek waar we niet graag in de zomer zijn. Onder de schuine daken zit de lucht vast. We kunnen niet ventileren zoals we willen, want dan komt het stuifmeel de kamer binnen en heeft men moeite met ademen. Daarom plaats je het Dyson Pure Cool torenmodel in je slaapkamer, in de hoop om de zomeravonden nog ontspannender te maken.

Dyson Pure Cool: De ventilator App

Dyson Pure Cool Link aanbiedingOm ervoor te zorgen dat de lucht al is afgekoeld en vooral schoongemaakt wanneer de kinderen naar bed gaan (tussen 20 en 21 uur), kan je de Dyson via de WiFi integratie en Dyson Ventilator App zo programmeren dat deze de lucht vanaf 19 uur op volle belasting (niveau 10) reinigt en koelt.
Om 20:30 uur schakelt het automatisch over naar de nachtmodus. Dit betekent dat het rustig spint op niveau 4. De LED-display is tot een minimum beperkt gedimd.
Om 1:30 uur, wanneer iedereen slaapt, neemt de ventilator ook een pauze voordat hij om 4:30 uur in een ontspannen nachtmodus met net 5 begint, voordat hij zich om 8:30 uur weer uitschakelt. Dus alles verloopt volledig automatisch.

Dyson Pure Cool: Eenvoudige bediening met de afstandsbediening

Dyson Pure Cool toren aanbiedingMet de Dyson Pure Cool aanbieding kun je de gewenste luchtvochtigheid in de kamer regelen. Hiervoor wordt een afstandsbediening meegeleverd, waarmee een waarde tussen 30 en 70 % kan worden ingesteld. Een ingebouwde hygrometer bewaakt het vochtgehalte van de aangezogen lucht in de ruimte. Zodra het doel is bereikt, stopt het apparaat voorlopig automatisch met werken. De afstandsbediening regelt ook de luchtstroom. De geïntegreerde automatische modus is bijzonder comfortabel. In overeenstemming daarmee geprogrammeerd kiest het apparaat de optimale luchtvochtigheid tussen 40% en 60% op basis van de kamertemperatuur. De Dyson Pure Cool torenmodel is ook geschikt voor de nacht. Naast de stille werking is er ook een slaaptimer als praktische extra functie.

Dyson Pure Cool: Groot waterreservoir voor urenlang gebruik

Het waterreservoir bevindt zich onder de luchtring die verantwoordelijk is voor de luchtstroom. De watertank van de Dyson Pure Cool Me aanbieding kan tot 3 liter bevatten en kan tot 18 uur worden gebruikt, waardoor je de tank niet voortdurend hoeft bij te vullen. In het algemeen is het onderhoud beheersbaar. Een keer per week is een korte schoonmaakbeurt aan te bevelen. Je hoeft het apparaat slechts één keer per maand uitgebreid te reinigen en te ontkalken.

Conclusie Dyson Pure Cool

De Dyson Pure Cool Me aanbieding gaat verder dan een eenvoudige luchtbevochtiger. Hij overtuigt door zijn onmiskenbare uiterlijk en een breed scala aan functies. Bijzonder is ook de behandeling van het water met UV-licht om het te beschermen tegen bacteriën. Daarnaast valt het model op met een eenvoudige afstandsbediening en de praktische automatische modus. De relatief lage onderhoudskosten ronden het pakket af met een relatief lage onderhoudsinspanning.

Dyson Pure Cool Black Friday aanbieding

Ook dit jaar zijn er tijdens Black Friday weer de nodige Dyson aanbiedingen te vinden. Black Friday is traditioneel de dag waarop er enorm gestunt wordt met acties, kortingen en kortingscodes op elektronica producten. Dyson doet als bedrijf zijnde actief mee met Black Friday met als gevolg; hoge kortingen op vrijwel het gehele Dyson assortiment. Deze aanbiedingen vind je niet alleen op de officiele Dyson webshop, maar ook op bekende webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Sla je slag en profiteer van een Dyson Pure Cool Black Friday aanbieding. Tijdens Black Friday laten we deze aanbiedingen bovenaan, in het aanbiedingen overzicht, zien. Wij helpen met het vinden van jou bestelling voor dit nieuwe product door op onze website de beste aanbiedingen te laten zien. Met de Dyson luchtreiniger en ventilator krijg je koelte en schone lucht in huis.

Bekijk alle Dyson stofzuigers: Dyson V7, Dyson V8, Dyson V10, Dyson V11, Dyson V15, Dyson Big Ball, Dyson robotstofzuiger en Dyson V7 kruimeldief.

Bekijk alle Dyson ventilatoren, luchtkoelers en luchtfilters: Dyson AM06 ventilator, Dyson AM07 torenventilator, Dyson AM10 luchtbevochtiger, Dyson Pure Cool Me/Tafel/Toren en Dyson Pure Hot+Cool.

Bekijk alle overige Dyson producten: Dyson Airwrap Styler, Dyson Airstrait, Dyson Supersonic Föhn en Dyson Lightcycle LED lamp.

Bekijk alle Dyson aanbiedingen bij: Bol.com, Coolblue en MediaMarkt.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Dyson aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Dyson aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Dyson aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Dyson aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Dyson aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Dyson aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.