Dyson Pure Hot Cool aanbieding – profiteer van korting

Bij de Dyson Pure Hot Cool staan je enkele innovaties te wachten, bijvoorbeeld een vervuilings indicator direct op het apparaat. De diffusormodus verdeelt de gezuiverde lucht nu bijzonder voorzichtig. Profiteer van een Dyson Pure Hot Cool aanbieding en gebruik een actie.

Huidige Dyson Hot+Cool aanbiedingen:

Dyson Pure Hot Cool: 3-in-1 apparaat met WLAN

De Dyson Pure Hot Cool combineert 3 verschillende functies: luchtzuivering, ventilatie en verwarming. Net als zijn voorganger kan hij het hele jaar door worden gebruikt. De focus blijft liggen op filtertechnologie. Met actieve kool en een HEPA-filter reinigt het apparaat de ruimtelucht van fijnstof, allergenen en schadelijke gassen. Maar in mindere mate kun je het ook tegen geuren gebruiken. Verschillende sensoren in de luchtzuiveringsinstallatie meten de huidige concentratie aan vervuilende stoffen. De gegevens worden weergegeven op een klein rond display en – veel gedetailleerder – in de bijbehorende smartphone app.

Dyson Pure Hot Cool: Reinigt de lucht alleen wanneer dat nodig is

Dyson Pure Hot+Cool aanbieding

De Dyson Pure Hot Cool Link heeft een automatische modus, zodat je de luchtkwaliteit niet constant in de gaten hoeft te houden. Dit regelt de prestaties van de luchtreiniger naar gelang de vraag: Als het binnenklimaat slecht is, schakelt het een paar stappen omhoog. Als de lucht grotendeels vrij is van schadelijke stoffen, vermindert het de prestaties. Je kunt instellen bij de Dyson Pure Hot Cool Link hoe de gereinigde lucht moet worden verdeeld: ofwel in de ventilatorstand met een krachtige luchtstroom of discreet naar achteren om onaangename tocht te voorkomen. De hoek van de rotatie kan ook worden ingesteld tussen 0 en 350°. Verdere instellingen, zoals het programmeren van de schema’s, zijn mogelijk in de app. Hier kun je ook de nachtmodus activeren, die het maximale volume van de ventilator beperkt. Daarnaast scoort het met veel functies, bijvoorbeeld met de smartphone-besturing. Alleen de spraakbesturing via Alexa werkt nog steeds niet feilloos.

Huidige Dyson Hot+Cool aanbiedingen:

Voor wie is de Dyson Pure Hot Cool de moeite waard?

Dyson Hot Cool aanbiedingHet beslissende verschil met conventionele luchtreinigers is de verwarmingsfunctie van de Pure Hot Cool aanbieding. De PTC-thermistor verwarmingselementen van 2000 W PTC verwarmen de gezuiverde lucht voordat deze weer in de ruimte wordt verdeeld. Of je deze functie echt nodig hebt, moet gezien het stroomverbruik goed overwogen worden. In de meeste kamers met functionerende centrale verwarming is een gewone luchtreiniger zoals de Dyson Pure Cool Tower zeker voldoende. In onverwarmde kamers of kamers met tochtverschijnselen ondanks de verwarming kan de luchtverhitter echter een nuttige aanvulling zijn. Vooral in de winter is het prettig dat de lucht niet koud wordt uitgeblazen maar voorverwarmd.

Luchtfilter Dyson Pure Hot Cool

Als je op zoek bent naar een veelzijdige luchtreiniger, kijk dan eens goed naar de Dyson Pure Hot Cool Link aanbieding. De luchtreiniger is ook uitgerust met een luchtverwarmer en een ventilatorstand. Op deze manier voorziet het apparaat je van warme en koude lucht. Hierdoor kan de ventilator je naar behoefte koude of warme lucht geven.
De HEPA luchtreiniger verwijdert automatisch 99,95% van de verontreinigende stoffen en allergenen tot een grootte van 0,1 micron. Het HEPA-filter met actieve koollaagfilters, verwijdert bijvoorbeeld pollen, bacteriën, schimmels en geuren. De ingebouwde automatische reinigingsmodus controleert je luchtkwaliteit en past de luchtstroom dienovereenkomstig aan. Zodra de gewenste luchtkwaliteit is bereikt, schakelt het apparaat automatisch over op stand-by. Je kunt ook een app gebruiken om het apparaat te bedienen. Het biedt je vele functies zoals luchtreiniging, afstandsbediening en filterlevensduur.

Conclusie Dyson Pure Hot Cool aanbieding

De reeks functies en functies van de Dyson Pure Hot + Cool aanbieding zijn van een modern niveau. Er is een app met veel programmeermogelijkheden en een sensorgestuurde automatische modus. Het 2-delige filter vangt niet alleen stofdeeltjes en allergenen op, maar is ook effectief tegen gassen en geuren. De verwarmingsfunctie van de Dyson Pure Hot Cool Link is echter niet voor iedereen bruikbaar: als je huis altijd al warm genoeg is geweest, is een normale luchtreiniger waarschijnlijk de goedkopere keuze.

Dyson Pure Hot Cool Black Friday aanbieding

Ook dit jaar zijn er tijdens Black Friday weer de nodige Dyson aanbiedingen te vinden. Black Friday is traditioneel de dag waarop er enorm gestunt wordt met acties, kortingen en kortingscodes op elektronica producten. Dyson doet als bedrijf zijnde actief mee met Black Friday met als gevolg; hoge kortingen op vrijwel het gehele Dyson assortiment. Deze aanbiedingen vind je niet alleen op de officiele Dyson webshop, maar ook op bekende webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Sla je slag en profiteer van een Dyson Pure Hot+Cool Black Friday aanbieding. Tijdens Black Friday laten we deze aanbiedingen bovenaan, in het aanbiedingen overzicht, zien. Gave acties die voorbij kunnen komen zijn de Dyson Pure Hot Cool link luchtreiniger, snoerloze stofzuigers, een luchtreiniger, ventilator en verwarming aanbiedingen zijn met Black Friday mogelijk met korting verkrijgbaar.

De Dyson Link Applicatie

Om het maximale uit je Dyson producten te halen, kun je de Dyson Link App gebruiken om je apparaten te bedienen. Als je gebruik maakt van de applicatie kun je naast het bedienen van je apparatuur ook inzicht krijgen in verschillende gegevens. Afhankelijk van je apparaat kun je bijvoorbeeld de luchtkwaliteit controleren, zowel binnen als buiten. Ook krijg je toegang tot een gedetailleerd rapport. Met de afstandsbediening zet je zowel thuis als onderweg je apparaat aan, uit, harder of zachter en kun je gemakkelijk de temperatuur regelen. Bij apparaten die gebruik maken van filters, kun je gemakkelijk zien hoe lang het filter nog meegaat en wanneer deze vervangen dient te worden.

Bekijk alle Dyson stofzuigers: Dyson V7, Dyson V8, Dyson V10, Dyson V11, Dyson V15, Dyson Big Ball, Dyson robotstofzuiger en Dyson V7 kruimeldief.

Bekijk alle Dyson ventilatoren, luchtkoelers en luchtfilters: Dyson AM06 ventilator, Dyson AM07 torenventilator, Dyson AM10 luchtbevochtiger, Dyson Pure Cool Me/Tafel/Toren en Dyson Pure Hot+Cool.

Bekijk alle overige Dyson producten: Dyson Airwrap Styler, Dyson Airstrait, Dyson Supersonic Föhn en Dyson Lightcycle LED lamp.

Bekijk alle Dyson aanbiedingen bij: Bol.com, Coolblue en MediaMarkt.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Dyson aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Dyson aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Dyson aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Dyson aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Dyson aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Dyson aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.